skip to Main Content

Tarina

Pajunkissan tarina

Kotipalvelu Pajunkissa on siivouspalveluja Kuopiossa ja Siilinjärvellä tarjoava yritys, joka on perustettu vuonna 2014. Reilu vuosikymmen aikaisemmin Pajunkissan yrittäjä Pinja päätyi kotisiivousalalle ikään kuin vahingossa. Pian hän huomasikin tekevänsä antoisaa työtä, jossa asiakkaat todellakin ovat työn rikkaus. Kun mahdollisuus tuli, olikin luontevaa jatkaa tätä ihmisläheistä työtä oman yritystoiminnan kautta. Niin sai alkunsa Kotipalvelu Pajunkissa.

Ihanat ja toinen toistaan mielenkiintoisemmat asiakkaat ovat löytäneet tiensä Pajunkissan palveltavaksi. Pajunkissalla on ollut onni löytää yrittäjän avuksi luotettavia, ammattitaitoisia ja huolellisia työntekijöitä. Yrityksen toimitilat löytyvät Kuopion Leväseltä, josta käsin hoidetaan niin yrityksen asiakaspalvelua kun pyykkihuoltoakin…

Pajunkissan arvoina on alusta lähtien ollut helpottaa asiakkaiden arjen sujumista tarjoamalla laadukasta, asiakaslähtöistä ja luotettavaa palvelua. Pajunkissa työntekijöineen tarjoaakin lämminhenkistä asiakaskohtaamista ja ammattimaista työnjälkeä niin koteihin kuin yrityksiinkin.

Back To Top